Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Hyvää Maailman opettajien päivää

05.10.2018

Tänään 5.10. vietetään Maailman opettajien päivää. Päivän tarkoituksena on muistuttaa opetus- ja kasvatustyön tärkeydestä muuttuvassa maailmassa. Päivää on vietetty maailmanlaajuisesti Unescon ja Education Internationalin (EI) aloitteesta vuodesta 1994 lähtien.

Ammatillisen koulutuksen reformin myötä vahvistuvassa osaamisperusteisessa ammatillisessa koulutuksessa aikaperusteisuudesta siirrytään osaamisen todentamiseen. Kyseessä on suuri pedagoginen ajattelutavan muutos oppiainekeskeisyydestä opiskelijakeskeisyyteen. Opettajan työn sisältö muuttuu lähiopetuksesta yksilöllisten opintopolkujen mahdollistamiseen. Opettaminen on opiskelijan osaamisen saavuttamisen tukemista monipuolisin menetelmin. Opiskelijoille annetaan osaamisen vahvistamista heidän osaamisvajeisiinsa. Tutkintouudistus ja reformi ovat muuttaneet opettajan työnkuvaa ratkaisevasti, mitä uusi vuosityöaikajärjestelmä tukee vahvasti.

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi