Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Haemme MSKK:lle äidinkielen tuntiopettajaa

26.04.2018

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen äidinkielen tuntiopettajaa, 10.8. alkaen.

 

Tehtävään kuuluu yhteisiin tutkinnon osiin kuuluvan äidinkielen opetus eri aloilla, tehtävään kuuluu myös ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen (VALMA) opetus.

Tehtävään valittavalta edellytämme äidinkielen opettajan kelpoisuutta, kokemusta verkko-opetuksesta, aikaisempaa opettajakokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä vastata itsenäisesti opetuksen toteuttamisesta. Katsomme eduksi suoritetut S2-aineopinnot.

 

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Hakemukset 18.5. klo 12.00 mennessä sähköpostilla mskk@sasky.fi tai postilla:

 

 

Mäntän seudun koulutuskeskus
Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

Tiedustelut: koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, saara-leena.kytomaki@sasky.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi