Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Printemps – keväinen ruokatapahtuma la 21.4.2018

19.04.2018

Printemps on ruokatapahtuma, jonka teemana on ranskalainen kevät. Mäntässä ravintola Göstassa ja Kivijärvi-salissa monenlaisia tapahtumia päivän ja illan aikana.

Kivijärvi-salissa on elokuvaesityksiä klo 11.30, 13.30 ja 15.30. Step Up the Plate-elokuva kertoo Göstassa syksyllä 2017 vierailleen huippukokki Michel Brasin elämästä ja perheestä.

Mäntän seudun koulutuskeskuksen ravintola-alan opiskelijat ovat mukana palvelemassa teitä. Tarjoamme teille pientä, teemaan sopivaa syötävää. Kaikille ruoille on myös omat viinisuosituksensa. Ruokia ja juomia voi nauttia elokuvaa katsellen.

Palvelemme teitä klo 11-15.30

Printemps- leffaruoat hintaan 8e/kpl
Quiche Lorraine
Karamellisoitua sipulipiirakkaa
Maistelulautanen: neljä vaihtoehtoa, joista voi valita kolme oma suosikkiaan
• Katkarapu vol-au-vent
• Paahdettua persikkaa, vuohenjuustocremeä ja maalaisleipää
• Ankkarilletteä, viikunahilloketta, lehtikaalichips ja paahdettua briossia
• Ranskalainen sitruuna-marenkipiiras

TERVETULOA!

Lisätietoja leffaruoista: mari.rantanen@sasky.fi tai 044 728 9187
Lisätietoja tapahtumasta.

 

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi