Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Tapaamisia Tampereella ja Helsingissä

13.04.2018

Tänään 13.4.2018 aamulla kävimme antoisan keskustelun ammatillisen koulutuksen ajankohtaisasioista Tampereen pormestari Lauri Lylyn kanssa.

Pikkuparlamentissa Helsingissä tapaamme tänään ministerin erityisavustajan sekä ylijohtaja Tammilehdon. Tapaamisen aiheena on SAKUstars-kulttuuritapahtuman jatkuvuuden varmistaminen. Ammatillisen koulutuksen rahoituksen vähentymisestä johtuen on tapahtuman järjestäjähaku vaikeutunut viime vuosina. Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry toimii SAKUstars-tapahtuman koordinoijana, mutta vuosittaisista käytännön järjestelyistä vastaa aina jokin ammatillisen koulutuksen järjestäjä.

SAKUstars-toiminnalla on pitkä näyttö siitä, että sillä on syrjäytymistä ehkäisevä, opintoihin kiinnittävä ja yhteisöllisyyttä lisäävä vaikutus ammatillisessa koulutuksessa. Kulttuurikilpailujen kaltaisella toiminnalla on erityisen tärkeä tehtävä näinä vuosina, kun ammatillinen koulutus on suuressa muutoksessa. Taloudellisen tuen avulla olisi mahdollista turvata toiminnan jatkuvuus.

 

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi