Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Saskyn joukkue Taitaja2018 -kilpailun finaaleihin

09.04.2018

SASKY koulutuskuntayhtymän (Sasky) opiskelijat ovat pärjänneet hyvin Taitaja2018
–kilpailun semifinaaleissa, kaikkiaan seitsemän Saskyn opiskelijaa on kilpailemassa finaaleissa toukokuussa Tampereella.

Semifinaalien perusteella on valittu finalistit kilpailemaan Taitaja2018 Tampere – ammattitaidon suomenmestaruuskilpailuihin, joka järjestetään 14.–17.5.2018 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Tapahtuma on ammatillisen koulutuksen suurin vuosittainen tapahtuma Suomessa. Mestaruuksia Tampereella ratkotaan noin 45 eri lajissa ja kilpailijoita on mukana yli 400. Tapahtumaan odotetaan kisapäivien aikana yhteensä yli 50 000 vierailijaa. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin.

Taitaja2018 -tapahtuman pääjärjestäjänä on Tampereen kaupungin Tampereen seudun ammattiopisto Tredu. Kilpailu järjestetään tiiviissä yhteistyössä alueen koulutuksenjärjestäjien kesken.  Saskyn vastuulla on seitsemän lajin järjestäminen (asiakaspalvelu ja myynti, floristiikka, puhdistuspalvelu, ravintolakokki, cateringkokki, tarjoilija, CNC-koneistus), lisäksi Sasky järjestää yhden lajin yhteistyössä toisen koulutuksenjärjestäjän kanssa (viherrakentaminen, päävastuussa Ahlman).

Saskyn opiskelijat Taitaja2018 –kilpailujen finaaleissa Tampereella:

Autoasennus: Onni Majuri ja Pekka Luojus (Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrö)
Floristiikka: Aada Sunabacka (Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto)
Visuaalinen myyntityö: Pinja Rantanen (Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto)
Putkiasennus: Tatu Uusimaa (Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto)
Hiusmuotoilu: Jonna Pohjonen (Mäntän seudun koulutuskeskus)
Puhdistuspalvelu: Iida Leppikoski (Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos)

Saskyn finaalijoukkue kokoontuu 23.4. Vexve Areenalle yhteiseen tilaisuuteen, jossa kerrataan kilpailuihin liittyviä yksityiskohtia, tutustutaan joukkueeseen ja kohotetaan yhteistä tsemppihenkeä kisoja varten.

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi