Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Skills Finland ry:n juhlaseminaari

11.01.2018

Skills Finland ry juhlii yhdistyksen 25-vuotismerkkipäivää ja Taitajan 30-vuotistaivalta juhlaseminaarissa Ellivuoressa Sastamalassa to-pe 11.-12.1.2018. Monipuolisessa ohjelmassa kuullaan mm. Avant Tecno Oy:n toimitusjohtaja Risto Käkelän puheenvuoro ” Yrittäjyys, yhteistyö ja tulevaisuuden osaamistarpeet”. Vexve Oy:n toimitusjohtaja Jussi Vanhanen kertoo siitä, miksi Vexve on mukana Taitaja-toiminnassa. Seminaarissa kuulemme myös huippuosaajien ja kilpailijoiden menestystarinoita. Itse saan osallistua Unelmien Taitaja –paneelikeskusteluun perjantaipäivän osuudessa.

Skills Finland ry edistää suomalaisen ammattikoulutuksen ja -osaamisen arvostusta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Vuonna 1993 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys tekee yhteistyötä samoja arvoja ja tavoitteita ajavien sidosryhmien kanssa, jotka ovat kiinnostuneet kädentaitojen arvostuksen kohentamisesta. Skills Finland ry:n taustavoimia ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja ammatilliset oppilaitokset sekä keskeiset työmarkkina- ja opetusalan järjestöt.

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi