Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Iisakkilaisia Taitaja 2018 - kilpailujen semifinaaleissa

13.11.2017

 728x90-menossamukana

 

SASKY koulutuskuntayhtymästä (Sasky) osallistuu Taitaja2018 –kilpailujen semifinaaleihin kaikkiaan yli 30 opiskelijaa. Opiskelijoita semifinaaleihin on lähdössä lähes kaikista Saskyn oppilaitoksista. Semifinaalien kautta valitaan kilpailijat toukokuussa 2018 Tampereella järjes-tettäviin finaaleihin, joita myös Sasky on mukana järjestämässä.

Ammatti-instituutti Iisakista semifinaleihin lähtee 5 opiskelijaa. 
Autonasennus -kilpailulaji, semifinaalipaikan saivat Pekka Luojus ja Onni Majuri. Iisakin muiden semifinalistien muut lajit ovat talonrakennus; kirvesmiestyöt -kilpailulaji ja CNC-koneistus -kilpailulaji.

Joukkueenjohtaja Juha Jokinen Saskysta pitää hyvänä tavoitteena sitä, että kolmasosa joukkuees-ta pääsisi semifinaalien kautta kilpailemaan toukokuun ”kotikisoihin”. Taitaja –semifinaalit järjeste-tään tammi-helmikuussa. Semifinaaleita järjestetään ympäri Suomen ja tarkemmat tiedot semifinaalipaikoista julkistetaan joulukuun alkuun mennessä. Finalistit toukokuun kisoihin ovat selvillä kevättalvella 2018, helmikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja: Juha Jokinen, Saskyn Taitaja2018 -joukkueen joukkueenjohtaja
Antti Lahti, kuntayhtymäjohtaja,  (henkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa: (etunimi.sukunimi@sasky.fi)

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi