Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUS JA OPPISOPIMUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Opiskelijat tuottivat hyvää mieltä ja elämyksi vanhuksille hyväntekeväisyyslounaalla 2.11.2017

31.10.2017

SASKY koulutuskuntayhtymän (Sasky) Ammatti-instituutti Iisakin catering –alan opiskelijat tuottivat hyvää mieltä Hämeenkyrön vanhuksille järjestämällä hyväntekeväisyyslounaan kutsuvieraille torstaina 2.11.2017 klo 11.30 oppilaitoksen opetusravintola Fressissä.

Kutsuvieraille tarjoiltiin kolmen ruokalajin lounas Ammatti-instituutti Iisakin opetusravintola Fressin tiloissa. Catering –alan opiskelijat huolehtivat ruokalistan suunnittelusta, ruokien valmistamisesta ja pöytiin tarjoilusta.

Tarjolla on  Suomi100v. –henkeen perinteisiä ruokalajeja.

Kutsuvieras menu:

*sienikeittoa*
*haukimureketta*
*omenapiirakkaa lisukkeineen*

 Tilaisuus oli ikimuistoinen sekä opiskelijoille että kutsuvieraille. Jo kutsun saaminen oli tuottanut iloa ja hyvää mieltä. Ruokailun lomassa vaihdettiin kuulumisia ja muisteltiin omia kouluaikoja. Vieraat nauttivat erittäin maittavasta lounaasta ja mukavasta tunnelmasta. Haukimureke sai ruokailijat ylistämään kokkiopiskelijoiden taitoja. Ruoka tarjoiltiin pöytiin ammattimaisesti ja asiakasta huomioiden. Kuului jopa kommentti: ” en ole aiemmin syönyt näin hyvää ruokaa”. Lounaan kruunasi suussa sulava omenapiirakka ja kahvi. Suurin osa vieraista oli alkuperäisiä Hämeenkyröläisiä tai ainakin lähialueelta. Ammatti-instituutti Iisakissa useimmat olivat ensimmäistä kertaa.

Lämmin kiitos vielä kaikille, niin vieraille kuin tapahtuman tekijöille !

 nettikuva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lounaan kustannuksia katettiin varainkeruutapahtumassa, Kyröskosken torilla 28.10. Tapahtumassa myytiin opiskelijoiden tekemää hernekeittoa, pannukakkua ja leivonnaisia. Ajatuksena oli tuottaa Suomi100 –juhlavuoden kunniaksi vanhuksille hyvää mieltä, antaa heille hienoja muistoja ja samalla kokeilla opinnoissa tiimioppimisen periaatteita.

Hyväntekeväisyyslounaan järjestelyissä on oltu yhteydessä Hämeenkyrön kunnan vanhustyöhön, missä idea onkin otettu ilahtuneena vastaan. Lounaalle kutsutaan henkilökohtaisella kutsulla n. 20 – 25 hämeenkyröläistä vanhusta, kunnan vanhustyö toimittaa heille kutsut perille. Iisakin opiskelijoista tapahtuman vastuuhenkilönä toimii 1. vuosikurssin opiskelija Aura Vartiainen, joka on mm. hoitanut yhteydenpidon Hämeenkyrön kunnan edustajien kanssa.

 

 

 

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi