Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUS JA OPPISOPIMUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Aiko Academy Oy:n omistuspohja laajenee

26.06.2017

Pihlajalinna Oyj ja LähiTapiola Pirkanmaa Aiko Academy Oy:n omistajiksi

 

Valtakunnan laajuisesti toimiva Pihlajalinna Oyj ja LähiTapiola Pirkanmaa ovat molemmat jatkossa entistä vahvemmin mukana koulutuksen kentässä, kun molemmat yritykset lähtevät mukaan Aiko Academy Oy:n omistajiksi 10 % osuudella.

Omistuspohjan laajentumisen johdosta ei tapahdu olennaisia muutoksia yhtiön toiminnassa ja yrityskohtaiset yhteishankintakoulutukset muodostavat toimintavuoden liikevaihdosta ja toteutuksista suurimman osan. Lyhytkoulutuksia (korttikoulutukset) ja asiantuntijapalveluita kehitetään niin, että toiminta laajenee kattamaan paremmin koko Suomea.  

SASKY koulutuskuntayhtymä (Sasky) on tähän asti omistanut yhtiön koko osakekannan. Tällä hetkellä Sasky neuvottelee vielä kahden muun ison suomalaisen yrityksen kanssa yhteistyöhön mukaan lähtemisestä. Ammatillisen koulutuksen reformin myötä tuleva uusi laki ammatillisesta koulutuksesta edellyttää entistä vahvemmin koulutuksen järjestäjän ja työelämän kumppanuutta. Aiko Academy Oy:n, Saskyn ja yritysten välinen kumppanuus on yksi hyvä esimerkki juuri sen tyyppisestä yhteistyöstä.

 

Lisää tietoa asiasta, esim. uusien omistajien näkemyksiä löydät täältä:

/sasky/tiedotepalsta/show.tmpl?id=13286;sivu_id=8391;pager_current=

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi