Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUS JA OPPISOPIMUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

3D-tulostamisella kohti tulevaisuutta - #osaaviaonnistujia

07.06.2017

3D –tulostamisella kohti tulevaisuutta –
motivaatiolla, kovilla tavoitteella ja joustavalla koulutuksella osaavaksi onnistujaksi!

Sasky / Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelija Antti Korpi suuntaa vahvasti kohti tulevaisuutta 3D –tulostuksen mielenkiintoisessa kentässä. Hän on suorittanut käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto-opintonsa vuodessa lähes valmiiksi ja on jo jonkin aikaa pyörittänyt omaa yritystä alalla.

#osaaviaonnistujia #Go3D 3 

Antti Korven yrityksen, Go3D:n ydinosaamista on pikamallinnus, muotoilu ja uuden teknologian käyttö (kuten ainetta lisäävä eli AM - additive manufacturing) tuotteiden ja tuotannon apuvälineiden suunnittelussa. Yritys tarjoaa asiakkaille 3D –tulostusta, suunnittelua ja muotoilua. Yrityksen omissa tuotteissa on hyödynnetty uusia 3D -suunnittelun ja AM  -teknologian mahdollisuuksia.

#osaaviaonnistujia #Go3D 2

Toukokuussa 2017 Antti saavutti alalla myös hienoa kilpailumenestystä, kun hänen kehittämänsä puukko voitti Suomi 100 vuotta 3D –tulostuskilpailun. Kilpailun järjesti Suomen pikavalmistusyhdistys FIRPA ry yhdessä NORDIC3DEXPO:n kanssa. Kilpailun voittanut työ, ”Yksilöllinen puukon kahva”, oli äänestyksessä myös messuyleisön suosikki.

Kilpailun voittaneen 3D –puukon ennakkomarkkinointi on aloitettu ja myynti alkaa kesän 2017 aikana. 3D design –puukossa on kevyt, haponkestävästä teräksestä valmistettu kahva, joka on valmistettu oman kädenjäljen mukaisesti. Uniikin designin mahdollistaa 3D –tulostustekniikka. Tuote valmistetaan 100-prosenttisesti Suomessa ja jokainen kahva tehdään yksilöllisesti asiakkaan käden mukaan.

#osaaviaonnistujia #Go3D 1 

Antti on loistava esimerkki motivoituneesta ja määrätietoisesta aikuisopiskelijasta, jolla on vahva visio tulevasta. Hän on tehnyt jo erittäin menestyksekästä uraa sotilas- ja ilmailualalla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tämän uran ohella hän on toiminut yrittäjänä myös aiemmin, yrityksen toimialana tuolloin olivat teollisuuden ja kuluttajien suojaimet. Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinnon ohella Antti suorittaa tällä hetkellä myös amk-opintoja, joissa tähtäimessä on konetekniikan insinöörin tutkinto.

Antin kohdalla ammatillinen koulutus on osoittanut joustavuutensa ja näyttänyt sen, miten yksilöllisten opintopolkujen suunnitteleminen vauhdittaa matkaa kohti tulevaisuuden visioita ja päämääriä. Kun siihen vielä yhdistetään opiskelijan oma motivaatio, tekemisen tahto ja kovat tavoitteet, niin tämän päivän ja tulevaisuuden menestystarina on valmis ja tarinan päähenkilönä on todellinen osaava onnistuja!

#osaaviaonnistujia #ammatillinenkoulutus

 

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi