Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUS JA OPPISOPIMUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

SM-hopeaa Taitaja-kilpailuissa

19.05.2017

Saskystä oli seitsemän opiskelijaa kilpailemassa kuudessa eri lajissa ammattitaidon SM-kilpailuissa Taitaja2017-finaalissa Helsingissä: Juho Kauppi (autoasennus, Ammatti-instituutti Iisakki), Aada Sunabacka (floristiikka, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto), Aino Heikkilä ja Vivika Ylönen (eläintenhoito, Huittisten ammatti- ja yrittä-jäopisto), Tatu Uusimaa (putkiasennus, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto), Mikke Tolvanen (asia-kaspalvelu ja myynti, Mäntän seudun koulutuskeskus), Samuli Saarela (CNC-koneistus, Vammalan ammattikoulu). Joukkueenjohtajana toimi Juha Jokinen. 

SM-mitaleista kilpailtiin yli viidelläkymmenellä eri ammattialalla ja kilpailijoita oli yli 500. Kaikki opiskelijamme suoriutuivat hienosti. Saskyn Vammalan ammattikoulun opiskelija Samuli Saarela kilvoitteli upeasti hopealle lajinaan CNC-koneistus. 

Lämpimät kiitokset kaikille kilpailijoille, valmentajille, huoltajille ja tuomareille sekä isot onnittelut Samulille ja valmentajalleen Esa Ojaniitulle.

 

Palkitut hopeamitalisti Samuli Saarela ja valmentaja Esa Ojaniittu

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi