Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

#ikataoppilaitos #meillätehdäänosaajia 2

Meillä tehdään osaajia

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos - Ikata - on valtakunnallinen kulttuurialan oppilaitos, joka on profiloitunut erikoisalojen kouluttajaksi ja alan koulutuksen kehittäjäksi. Ikata on osa SASKY koulutuskuntayhtymää.

Ammattialoja Ikatalla on kaikkiaan 16. Oppilaitoksessa voi suorittaa taideteollisuusalan perustutkinnon, artesaani (15 eri ammattialaa) tai media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon, kuvallisen ilmaisun toteuttaja.

 

 

 Katso myös nämä:

Osaavat luovat maailmoja –sivusto esittelee Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta valmistuneiden opiskelijoiden tarinoita. Ensimmäisessä vaiheessa pääset tutustumaan erikoismetallin ja vaatetuksen ammattialoilta valmistuneiden opiskelijoiden urakuulumisiin.

facebook kuva 

instagram ikata

studentum-logo

23.11.2018 Ikatan joulumyyjäiset ja yhteiset avoimet ovet kauppaoppilaitoksen kanssa 1.12.2018 klo 10-14.00

12.10.2018 Haku tammikuussa 2019 alkavaan asesepäntyön koulutukseen

01.08.2018 Lukuvuoden 2018 - 2019 aloitus maanantaina 13.8. osoitteessa Eino Salmelaisen katu 20 (käsi- ja taideteollisuusoppilaitos). Uudet opiskelijat aloittavat klo 9 ja jatkavat opiskelijat klo 10.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi