Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Ikaalisten kauppaoppilaitos

Olemme muuttaneet uuteen rakennukseen!

IDEA-kampukselle Ikaalisiin valmistui uusi koulurakennus 1.1.2020 alkaen. Ikaalisten kauppaoppilaitoksen opetus alkoi uudessa oppimisympäristössä ti 7.1.2020 osoitteessa:  Eino Salmelaisen katu 20, 39500 Ikaalinen.

Samassa rakennuksessa toimivat Ikaalisten kauppaoppilaitoksen lisäksi myös Ikaalisten lukio sekä Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen graafinen osasto.

 

Oletko vailla opiskelupaikkaa? Kysy vapaita opiskelupaikkoja ja aloita opinnot!

Wilman kautta JATKUVA HAKU auki koko ajan https://wilma.sasky.fi/browsecourses , otamme yhteyttä haettuasi!

Meillä voit opiskella merkonomiksi (liiketoiminnan perustutkinto) tai IT-tueksi (tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto). Ja voit opiskella myös merkonomiksi jos sinulla on jo jokin muu ammatti, olet ylioppilas tai työtön. Tai olet ammatinvaihtaja ja/tai haluat opiskella työn ohessa monimuotoisesti verkossa. Myös lähihoitajaksi (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) opiskelu onnistuu meillä.

Lähihoitajakoulutusta myös kauppiksen tiloissa - ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala tai sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto).

Haastattelut

Haastattelutilanteessa hakijalta selvitetään aiempi koulutustausta ja työkokemus, kiinnostuneisuus alaa kohtaa, opiskeluvalmiudet- ja opiskeluedellytykset sekä jatkosuunnitelmat. Kukin teema-alue pisteytetään asteikolla 0-3.  Haastattelupisteiden yhteenlaskettu määrä huomioidaan valintapäätöstä tehtäessä. Jokaisesta osa-alueesta tulee saada vähintään 1 piste.

 

Hyppää mukaan ja opiskele merkonomiksi verkossa!

Aloita verkko-opintoina liiketoiminnan perustutkintoon johtava koulutus, jolla pyritään vastaamaan esimerkiksi työssäkäyvien aikuisten koulutustarpeisiin. Opiskelijalla voi olla jo jonkin muun alan tutkinto tai runsaasti työkokemusta joltain alalta tai muulla tavoin jo ennen opintojen aloittamista hankittua ammattiataitoa ja osaamista. Ylioppilastutkintoa tai aiempaa ammatillista perustutkintoa ei edellytetä. Opinnot on suunnattu yli 18-vuotiaille.

Opinnot sisältävät asiakaspalvelua, taloushallinnon osaamista, asiakkuuksien hoitoa, myyntiin ja myynnin tukipalveluihin liittyvää osaamista sekä yrittäjyyteen liittyvää osaamista.

Keskeinen osa opintoja tapahtuu työpaikoilla sekä jo hankitun ammattitaidon osoittaminen aidoissa työelämätehtävissä.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa määritellään opintojen sisältö ja kestotavoite. Opiskelijoille on saatavilla opintoihin ja niiden etenemiseen liittyvää tukea ja ohjausta myös kesäkuukausina.

Opiskelijalla tulle olla omakustanteisesti käytössään tietokone, internetyhteys, kuulokemikrofoni sekä webkamera.

Jatkossa opintoihin voi hakeutua joustavasti läpi koko vuoden, ja opinnot voi aloittaa milloin tahansa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätiedot: Toimisto puh. 044 755 4548, ikol@sasky.fi tai Opinto-ohjaaja Tuula Karttunen puh. 044 034 5751, tuula.karttunen@sasky.fi. 


Tervetuloa opiskelemaan Ikaalisten kauppaoppilaitokseen!

Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa voi opiskella liiketoiminnan perustutkinnon ja valmistua merkonomiksi tai tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon valmistuen IT-tueksi tai sosiaali- ja tervysalan perustutkinnon valmisuten lähihoitajaksi kolmessa vuodessa. Meillä on mahdollisuus myös opiskella yhdistelmäopinnoissa ylioppilaaksi.

 

Ikaalisten kauppaoppilaitos on perustettu 1.9.1962 (Pohjois-Satakunnan kauppakoulun nimellä) yksiluokkaisena kauppakouluna. Toimipaikkana oli aluksi vanha kansakoulu, ns. Keltainen koulu. Nimi vaihdettiin jo toisen lukuvuoden aikana Ikaalisten kauppaoppilaitokseksi. Kauppaopistoon saatiin lupa vuonna 1964. Uusi tiilinen koulurakennus valmistui syksyllä 1965. Merkonomin ja merkantin tutkinnon suorittaminen kesti tuohon aikaan kaksi vuotta. Ylioppilaspohjainen koulutus aloitettiin syksyllä 1967. Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymä perustettiin vuonna 1995 alussa ja Ikaalisten kauppaoppilaitos kuului myös siihen. Rakennuksen ensimmäinen laajennus valmistui syksyllä 1977 jolloin myös ammattikorkeakouluopetus aloitettiin. Lisää tilaa rakennettiin taas vuonna 2001. Samasta vuodesta lähtien kauppaoppilaitoksessa oli mahdollisuus suorittaa yhdistelmäopintoina ylioppilastutkinto. Datanomien koulutus alkoi syksyllä 2003 jolloin alkoi myös mahdollisuus suorittaa työssäoppiminen työpaikoilla.

Ikaalisten kauppaoppilaitos fuusioitui SASKYn koulutuskuntayhtymään vuoden 2014 alusta. Talossa toimii myös tällä hetkellä TAMK ja Ikatan graafisen osaston koulutuksia.


 

 

24.01.2020 Viikkotiedote 5

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi