Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Kirjansitojamestarin erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus

 


Kirjansitojamestarin erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti kirjansidonta-alan erilaisissa työtehtävissä toimiville.

Koulutus muodostuu lähiopetusjaksoista, ohjatusta itsenäisestä opiskelusta oppilaitoksen tiloissa ja itsenäisestä etäopiskelusta.

Jos opiskelija ei ole suorittanut kirjansitojan ammattitutkintoa eikä osallistunut aikaisemmin järjestettyyn kirjansitojan ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen, on hänellä tämän koulutuksen puitteissa mahdollisuus suorittaa kirjansitojan ammattitutkinto. Tämä huomioidaan henkilökohtaistamissuunnitelmassa ja tutkintosuoritukset toteutetaan erikoisammattitutkinnon tutkintosuoritusten ohessa. Koulutukseen osallistuminen edellyttää kuitenkin hyvät kirjansitojan perustiedot ja -taidot, jotka arvioidaan koulutukseen haettaessa.

Koulutus alkaa vain jos hyväksyttyjä opiskelijoita on vähintään 8.

Omaehtoisena 800 euroa +tutkintomaksu 58 euroa. Maksu suoritetaan kahdessa erässä. Pelkkään tutkintotilaisuuteen osallistuminen maksaa 1 800 euroa sekä tutkintomaksun 58 euroa.

Sisältöä koskevat tiedustelut Harri Aaltonen 040 4848 153 tai harri.aaltonen(at)sasky.fi


Koulutukseen haku

KIRJANSITOJAN AMMATTITUTKINTO TUTKINNON PERUSTEET

KIRJANSITOJAMESTARIN ERIKOISAMMATTITUTKINTO 2005

Kirjansitojamestarin erikoisammattitutkinto: TUTKINTOTODISTUKSEN LIITE

Ammattinetti: kirjansitoja

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi