Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Vastuuopettaja

* Jokaisella ryhmällä on vastuuopettaja, jonka kanssa opiskelija laatii oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman.

* Vastuuopettaja toimii opiskelijan lähimpänä tukena opintojen ajan. Vastuuopettaja seuraa opiskelijan opintojen etenemistä ja ohjaa kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa.

 

Koulutusohjaaja                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

* Opiskelijoiden ohjaaminen ja tukeminen opinnoissa sekä jatko-opintoihin hakeutumisessa.

* Tarjoaa keskusteluapua sekä ohjausta henkilökohtaisissa arjen haasteissa (ihmissuhteet, jaksaminen/motivaaatio, päihdeasiat).

* Neuvonta opintoetuuksien hakemisessa.

* Voit varata ajan tai käydä katsomassa olenko vapaana työhuoneessani. Työhuone sijaitsee hallintorakennus Nestorissa (oikealla käytävän päässä).

Koulutusohjaaja Eini Heinimaa

puh. 044 5604 520

eini.heinimaa@sasky.fi

 

Asuntolanohjaaja

* Asuntolanohjaaja valvoo ja ohjaa opiskelijan asumista opiskelija-asuntolassa. Asuntolanohjaajan puoleen voit kääntyä kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa.

* Työhuone sijaitsee asuntolan päädyssä A5, 2. kerros.

Asuntolanohjaaja Anna Lemberg

puh. 044 5604 759

anna.lemberg@sasky.fi

 

Oppilaitoksen tukitiimi

Tukitiimin tehtävänä on tukea opiskelijan opintojen etenemistä oppimisen tuen näkökulmasta ja tehdä yhteistyötä henkilöstön kanssa. Tukitiimissä seurataan ryhmien opintojen etenemistä, suunnitellaan ja käsitellään oppilaitosta koskevia asioita kuten opiskeluviihtyvyyttä, opiskelujärjestelyitä ja oppimisen tukitoimia.

Kokemäen yksikössä tukitiimiin kuuluvat koulutuspäällikkö Erkki Kemppi, koulutusohjaaja Eini Heinimaa, terveydenhoitaja Taru Simula ja asuntolanohjaaja Anna Lemberg sekä vastuuopettaja ja kuraattori tarvittaessa.

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi