Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Mitä kaikkea meillä voi opiskella?

Monta alaa ja monta eri polkua, minkä alan osaajaksi sinä tahtoisit?

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit suorittaa perustutkinnon, Valman (ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus) tai ammattitutkinnon. Perustutkinnon ohella voit suorittaa myös ylioppilastutkinnon kaikilla koulutusaloilla.


Perustutkinto

Ammatillisena peruskoulutuksena suoritettava perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Ammatillisen perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä, opinnot kestävät keskimäärin kolme vuotta.

 

Yhdistelmäopinnot

MSKK:ssa voi suorittaa kaikilla koulutusaloilla ammatillisen perustutkinnon ohella ylioppilastutkinnon, lukio-opintoja voi myös jatkaa lukion koko oppimäärän suorittamiseen asti. Yhdistelmäopintojen suorittaminen kestää tavallisesti neljä vuotta. Yhteishaussa haetaan ammatilliseen perustutkintoon. Päätös yhdistelmäopintojen aloittamisesta tehdään oppilaitokseen hyväksymisen jälkeen.

 

Valma

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaa koulutus sopii sinulle, jos et vielä peruskoulun jälkeen tiedä mitä tekisit, tai jos kaipaat lisää tietoa jatko-opintomahdollisuuksista.


Ammattitutkinto

Ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on hankkinut alan peruskoulutuksen tai hankkinut vastaavan osaamisen työelämässä.

 

Voit suorittaa koko tutkinnon tai osan tutkinnosta verkko-opintoina, oppisopimuksella, koulutussopimuksella, iltaopintoina (kosmetologi) tai työelämäpainotteisesti.

Kysy lisää: opinto-ohjaaja Anne Ojalehto puh. 044 728 9188.

 

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi