Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Koulutusohjaaja

SASKY koulutuskuntayhtymä / Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 400 opiskelijan ammatillinen oppilaitos Tampereella.

Haemme koulutusohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.12.2019 - 31.5.2020.

Koulutusohjaajan työ sisältää opiskelijoiden yksilö - ja ryhmäohjausta, yhteisöllisen opiskelijahuollon toteuttamista sekä opetuksen rajapinnassa toimimista. Lisäksi koulutusohjaaja organisoi yhteistyössä muun henkilöstön kanssa tapahtumia, verkostotapaamisia, koulutuskokeiluja sekä oppilaitosvierailuja. Koulutusohjaaja on mukana myös oppilaitoksen markkinoinnissa. Työskentelypaikkakunta on Tampere.

Koulutusohjaajan tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, kuten sosionomi tai yhteisöpedagogi. Erityisesti arvostamme osaamista nuorten ja aikuisten ohjauksesta ja valmennuksesta sekä ammatillisen koulutuksen tuntemusta. Eduksi katsomme hyvät tietotekniset ja erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävään sovelletaan 2 kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee tehdä pe 15.11.2019 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

 

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi