Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Talous- ja toimistosihteeri

SASKY koulutuskuntayhtymä / Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 400 opiskelijan ammatillinen oppilaitos Tampereella.

Haemme talous- ja toimistosihteeriä Tampereen palvelualan ammattiopistoon määräaikaiseen osa-aikaiseen (työaikaprosentti noin 50%) työsuhteeseen ajalle 1.1. - 31.7.2020. Työskentelypaikkakunta on Tampere.

Haemme tehtävään joustavaa palveluhenkistä positiivisen vuorovaikutuksen moniosaajaa. Ydintehtävänä on tukea taloushallinnon prosessien toimivuutta ja sujuvuutta, joten taloushallinnon ja kirjanpidon osaaminen on tehtävän hoitamisessa keskeistä. Lisäksi talous- ja toimistosihteeri osallistuu liiketoiminnan opiskelijoiden ohjaukseen, hoitaa markkinointi- ja viestintätehtäviä sekä osallistuu oppilaitoksen jatkuvan haun tehtäviin.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä taloushallinnon sähköisten järjestelmien hallintaa. Arvostamme hyvää tietoteknistä osaamista, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, julkishallinnon tuntemusta, kykyä toimia tehokkaasti sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen alainen. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 3 kk koeaika.

Hakemus tulee tehdä pe 15.11.2019 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi