Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Koulunkäynninohjaaja

Mäntän seudun koulutuskeskus (MSKK) on yksi SASKY koulutuskuntayhtymän yksiköistä. MSKK on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka työllistää yhteensä noin 80 henkilöä. Opiskelijoita on yli 600.

Haemme koulunkäynninohjaajaa ajalle 1.1. - 31.12.2020.

Tehtävään valittavalta edellytämme ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kykyä tehdä tiimityötä, omatoimisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta ja osaamista.

Tehtävä sijoittuu tekniikan alojen koulutukseen, joten arvostamme kokemusta tekniikan aloilta esim. auto-, sähkö-, rakennus- tai metallialalta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunta-alan työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sähköiset hakemukset 15.11.2019 klo 16:00 mennessä os. www.kuntarekry.fi

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi