Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

kokki

Kokki

Onko sinulla kädentaitoja ja mielikuvitusta? Onko haaveenasi valmistaa trendikästä ja terveellistä ruokaa ammattilaisen ottein?

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta valmistuu kokkeja. Opintojen aikana opitaan tekemään ruokaa sekä ravintola- että suurkeittiössä ja laittamaan se tarjolle joko annoskohtaisesti tai suurelle joukolle. Kokki osaa käyttää, huoltaa ja puhdistaa nykyaikaisen keittiön laitteita ja hän huolehtii usein myös tavaratilausten vastaanotosta ja varastoinnista.

Kokki osallistuu usein ravintolan lounas- ja á la carte -ruokalistojen sekä ateria- ja annostilausten suunnitteluun. Kokin tehtäviin kuuluvat myös keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät sekä astioiden huolto.

Tulevia työpaikkoja ja työtehtäviä:

  • erilaisin liikeideoin toimivat ravintolat
  • suurtalousalan toimipaikat
  • kahvilat
  • henkilöstöravintolat
  • juhla- ja pitopalveluyritykset

Haluatko tietää enemmän tai tulla tutustumaan?

Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan puh. 0500 739 661

Lisätietoja tutkinnosta

4 tiedostoa
1 tiedosto
Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi