Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Musiikkituotannon ammattitutkinto, lauluntekijä ja musiikkimanageri (6.8.2020 - 17.12.2021), Ikata

Hae koulutukseen

Haku 18.2. - 22.5.2020.
Hae täältä

Paikkakunta:
Ikaalinen

Oppilaitos:
Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Ajankohta:
6.8.2020 - 17.12.2021

Pääsykokeet:
2.6.2020

Hinta:
800,00 €

Musiikkituotannon ammattitutkinnosta voit valita joko laulun tekemisen tai musiikin manageroinnin osaamisalan. Opinnot sisältävät pakollisia opintoja 75 osp ja valinnaisia 75 osp. Opinnoissa keskeistä on tiimioppiminen, musiikkialan työelämäprojektit ja aidot kontaktit musiikkibisneksen ytimeen.

Pääsyvaatimukset

Peruskoulu, ylioppilastutkinto tai ammatillinen tutkinto sekä kokemusta musiikkialalta tai vahva musiikin harrastustausta.

Jatko-opintomahdollisuudet

Tutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. 

Kustannukset

800 €

Hakeminen

Täytä sähköinen hakulomake 22.5.2020 mennessä. Vastatessasi lomakkeen avoimeen kysymykseen kerro myös siitä, millainen musiikillinen tausta sinulla on ja mihin tähtäät musiikkialalla. Lähetä työnäytteet valitsemasi osaamisalan mukaisesti.

Lauluntekijä: Lähetä kaksi laulutekstiä, kokonaista laulua tai tuotantoa osoitteeseen musiikki.ikaalinen@gmail.com 22.5.2020 mennessä (linkkinä tai liitetiedostoina). Liitä myös laulujen sanat mukaan. Valitse työnäytteiksi sellaiset biisitallenteet, jotka edustavat sinua tekijänä mahdollisimman hyvin. Jos työnäytteenä on yhteistuotanto, sinun tulee eritellä oma osuutesi tuotannosta.

Musiikkimanageri: Lähetä työnäyte osoitteeseen musiikki.ikaalinen@gmail.com 22.5.2020 mennessä. Työnäytteessä sinun tulee kuvata lyhyesti millaiset tavoitteet sinulla on musiikkialan toimijana sekä kertoa millaista musiikkiprojektia tai -tapahtumaa haluat opintojen aikana suunnitella, kehittää ja toteuttaa.

Osa hakijoista kutsutaan hakemusten ja työnäytteiden perusteella valintapäivään Ikaalisiin 2.-3.6.2020. Päivä sisältää henkilökohtaisen keskustelun sekä tiimitehtäviä.

Lisätiedot

koulutusvastaava Minna Hauhia
minna.hauhia@sasky.fi, 040 839 2911

 

Musiikkituotannon ammattitutkinnon esite

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi