Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Prosessinhoitaja

Hae koulutukseen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa, osoitteessa opintopolku.fi.

Muina aikoina suoraan oppilaitokseen.

 

Paikkakunta:
Hämeenkyrö

Oppilaitos:
Ammatti-instituutti Iisakki

Ajankohta:
-

Prosessiteollisuuden perustutkinto, paperiteollisuuden osaamisala

Prosessinhoitaja tekee prosessin säätötoimia, suorittaa pieniä päivittäisiä huolto- ja korjaustöitä, valvoo laitteistojen kuntoa ja tuotteen laatua sekä toimii yhteistyössä kunnossapitohenkilöstön kanssa. Ammatissa tarvitaan huolellisuutta, tarkkaavaisuutta ja vastuullisuutta sekä soveltuvuutta kolmivuorotyöhön.

Prosessiteollisuuden perustutkinto, biotekniikan osaamisala

Biotekniikan osaamisalalta valmistuneena prosessinhoitajana ohjaat ja valvot bioteknisten tuotteiden valmistusprosessaja ja niihin liittyviä erilaisia laitteita. Tiedät mitä tarkoittaa esim.puhdastilatyöskentely, opit ottamaan näytteitä, käsittelemään erilaisia raaka-aineita ja biologista materiaalia kuten mikrobi-ja kasvisoluja.

Prosessinhoitajia työskentelee kemian-, paperi-, elintarvike- ja panimoteollisuudessa, vedenpuhdistamoissa, voimalaitoksissa sekä biomateriaaleja ja biolääkkeitä valmistavassa teollisuudessa.

Tutkinnon perusteet

Pääsyvaatimukset

Peruskoulu tai ylioppilastutkinto

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatilliset perustutkinnot antavat jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Lisäksi voi kouluttautua suorittamalla ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan. Kustannuksia muodostuu oppikirjoista, muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä työvaatteista ja jalkineista. Opiskeltavasta tutkinnosta riippuen kustannukset vaihtelevat paljon.

Lisätiedot

Koulutusta järjestää:

Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrö

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi