Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Alkavia koulutuksia, Liiketoiminnan ammattitutkinto

Hae koulutukseen

Koulutukseen jatkuva haku!

Lisätietoja: koulutuspäälliköt
Susanna Pirttinen
044 560 4518

Kimmo Rintala
040 480 6658

sähköpostit muotoa:
etunimi.sukunimi@sasky.fi

Hae koulutukseen

Paikkakunta:
Koulutusta järjestetään eri paikkakunnilla.

Oppilaitos:
Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto

Ajankohta:
-

Tutkinnon suorittanut osaa toimia asiakaslähtöisesti ja hänellä on hyvä viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Hän selviytyy hyvin erilaisissa viestintätekniikan toimintaympäristöissä tarkoituksenmukaisesti. Hän verkostoituu ammatillisesti ja kehittää suunnitelmallisesti liiketoiminnan osaamistaan.

Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suorittanut voi toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä.

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittanut voi toimia myynnin tehtävissä tai markkinointiviestinnässä. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja parantaa asiakaskokemusta.

Taloushallinnon osaamisalan suorittanut voi toimia palkanlaskennan, kirjanpidon, reskontran hoitamisen, tilinpäätöksen laadinnan, sisäisen laskennan ja budjetoinnin tai taloushallinnon neuvontaan liittyvissä tehtävissä.

Tutkinnon muodostuminen 150 osaamis-pistettä (osp)

Liiketoiminnan ammattitutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta:
• Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp

ja kahdesta valinnaisesta osaamisalojen tutkinnon osasta yhteensä 120 osp:
• myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala
• taloushallinnon osaamisala
• liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Katso tarkemmin lisää ePerusteet

Tutkintokoulutuksissa on tarjolla erilaisia painotuksia eri kohderyhmille.

Tutkintokoulutus oppisopimuksella
Koulutus toteutetaan oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettävänä koulutuksena, jota täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS. Siinä määritellään koulutuksen kesto, laajuus sekä valittavat tutkinnon osat. Oma aiempi osaaminen huomioidaan suunnittelussa. 

Oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen ja sen aikana maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Sopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle.

Oppisopimuskoulutus on pääosin opiskelijalle maksutonta. Työantajan edellytetään nimeävän työpaikkaohjaajan opiskelijalle. Tutkinnon perusteissa vaadittu osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän ympäristöissä oman suunnitelman mukaisesti. 

Katso lisää www.oppisopimus.fi

» Lataa tästä esite (pdf -tiedosto)

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi