Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Sähköisen markkinoinnin koulutusohjelma, Markkinointiviestinnän ammattitutkinto – markkinointiassistentin osaamisala (Tampere, 30.10.2018–30.1.2020)

Hae koulutukseen

Haku viimeistään 25.9.2018 mennessä.

Lisätietoja
Aikuiskoulutuspäällikkö
Susanna Pirttinen
puh. 044 560 4518
susanna.pirttinen(at)sasky.fi

Asiakkuusjohtaja
Suvi Ahola
puh. 050 546 4190
suvi.ahola(at)nordicmarketing.fi

Hae koulutukseen

Paikkakunta:
Tampere

Oppilaitos:
Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto

Ajankohta:
30.10.2018 - 30.1.2020

Tehokkaat toimintatavat ja työkalut sähköisen markkinoinnin toteuttamiseen

Markkinointiviestinnän ammattitutkintokoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. Opintojen avulla markkinoinnin ja myynnin parissa työskentelevä pystyy poimimaan ja toteuttamaan uusia ideoita ja vahvistamaan omaa rooliaan opintojen kautta.

Tutkintokoulutuksen yhteydessä ja niihin liittyvissä tehtävissä käsitellään nykypäivän sähköiseen markkinointiin liittyviä pääteemoja sekä lisäksi myös mm. taloutta, käytännön juridiikkaa, myyntiä sekä viestintää.

» Tutustu tarkemmin tutkinnon rakenteeseen.

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto muuttuu liiketoiminnan ammattitutkinnoksi tammikuussa 2019.

Koulutuksen sisältö
1. Sähköisen markkinoinnin strategia ja suunnittelu
2. Sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi
3. Verkkokauppa ja verkkosivustot
4. Hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta

Toteutus
Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, tutkintokoulutus koostuu lähiopetuspäivistä ja pienryhmäohjauksesta sekä etätehtävistä ja työpaikalla oppimisesta normaaleissa työtehtävissä. Lisäksi opiskelijat tutustuvat aiheen kirjallisuuteen ja verkkomateriaaleihin sekä tekevät lähipäivillä ryhmätöitä. Oppisopimuskoulutus on osallistujalle veloitukseton ja on tarkoitettu joko työsuhteessa oleville henkilöille tai yrittäjille (yrittäjän oppisopimus). Oppisopimuskoulutuksen avulla voi myös rekrytoitua alan työtehtäviin.

Kenelle koulutus sopii?
Koulutus on tarkoitettu yrittäjille (yrittäjän oppisopimus) sekä markkinoinnin tehtävissä toimiville henkilöille (normaali oppisopimus). Koulutus sopii myös sähköisen markkinoinnin tehtäviin pyrkiville henkilöille. Markkinointiviestinnän ammattitutkinnon suorittaneet henkilöt työskentelevät monipuolisesti erilaisten yritysten ja organisaatioiden markkinointiviestinnän tehtävissä. Koulutus tarjoaa työnantajalle erinomaisen mahdollisuuden kouluttaa omaa henkilökuntaa.

Tavoite
Koulutuksen avulla luomme osallistujalle valmiuksia toimia tämän päivän markkinoinnin projekteissa sekä omatoimisesti että suunnitelmallisesti nykyaikaisia sähköisiä välineitä hyödyntäen. Koulutuksen tavoite on kasvattaa osallistujan ymmärrystä sähköisestä markkinoinnista sekä parantaa tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisen taitoja.

Koulutuksen voi suorittaa myös etänä.

Paikka
Koulutuspäivät toteutetaan lähiopetuksena Tampereella. Koulutukseen voi osallistua verkossa etäopiskelun muodossa (koulutuspäivät videoidaan) tai paikan päällä. Videoäänitteet voi kuunnella myös myöhemmin koulutuksen aikana.

Koulutuksen toteuttaja
SASKY koulutuskuntayhtymä ja NordicMarketing.

Tutustu koulutuspäivien aiheisiin sivun alaosassa olevasta linkistä (esite, pdf -tiedosto).

Kouluttajien esittelyt: www.nordicmarketing.fi

Hakijoiden tietoja käsittelevät SASKY ja NordicMarketing Finland Oy.

» Lataa tästä esite (pdf -tiedosto)

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi