Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Kirjansitojamestarin erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus 2017 – 2018 (Sastamala)

Hae koulutukseen

LISÄTIEDOT:
Opettaja Harri Aaltonen
p. 040 4848 153
harri.aaltonen(at)sasky.fi

Aikuiskoulutuspäällikkö Kimmo Rintala
p. 040 480 6658
kimmo.rintala(at)sasky.fi.

Paikkakunta:
Sastamala

Oppilaitos:
Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Koulutuspaikka:
Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Sastamalankatu 2, 38210 Sastamala

Ajankohta:
1.1.2017 - 15.12.2018

TAVOITE:
Koulutus toimii valmistavana koulutuksena erikoisammattitutkinnon näyttöihin, tavoitteena on suorittaa kirjansitojamestarin erikoisammattitutkinto.

KENELLE:
Voit toimia joko pienyrityksen palvelusitomossa, yksityisessä sitomossa, kirjastossa, kirjastopalvelun yhteydessä, kädentaitojen ohjaajana tai kouluttajana, yrittäjänä tai vastaavissa muissa tehtävissä.

SISÄLTÖ:
Tutkintoon valmistava koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena alkaen vuoden 2017 tammikuussa ja päättyen joulukuussa 2018. Koulutus muodostuu lähiopetusjaksoista, ohjatusta itsenäisestä opiskelusta oppilaitoksen tiloissa ja itsenäisestä etäopiskelusta.

Vuosien 2017 ja 2018 tammi – toukokuussa ja elo – joulukuussa on kuukausittainen 21 tunnin lähiopetusosio perjantai-illasta sunnuntaihin. Lähiopetusosiota edeltää ja seuraa ohjattu itsenäinen 21 tunnin opiskeluosio sisältäen perjantaipäivän sekä seuraavan maanantain ja tiistain. Itsenäinen etäopiskelu koostuu moodle-järjestelmän avulla toteutettavista yksilö- ja ryhmätöistä, verkkokursseista ja alan kirjallisuuteen perehtymisestä. Vuosien 2017 ja 2018 kesäkuussa on viiden ja heinäkuussa kymmenen päivän mittainen kurssi.

Ohjaajina toimivat näyttötutkintomestari Harri Aaltonen, kirjansitojamestari Tarja Rajakangas sekä joukko kotimaisia asiantuntijoita. Kesäkursseja ohjaavat ulkomaiset asiantuntijat. Käsinkultausta ja syrjän kultausta tulee opettamaan kesällä 2018 Gianfranco Mombelli Sveitsistä.

Kirjansitojamestarin erikoisammattitutkinnon näyttöihin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet kirjansitojan ammattitutkinnon. Jos aiemmin kirjansitojan
ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen osallistuneelta opiskelijalta puuttuu osasuorituksia kirjansitojan ammattitutkinnosta, tulee ne suorittaa kevään 2017 aikana.

Jos opiskelija ei ole suorittanut kirjansitojan ammattitutkintoa eikä osallistunut aikaisemmin järjestettyyn kirjansitojan ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen, on hänellä tämän koulutuksen puitteissa mahdollisuus suorittaa kirjansitojan ammattitutkinto. Tämä huomioidaan henkilökohtaistamissuunnitelmassa ja tutkintosuoritukset toteutetaan erikoisammattitutkinnon tutkintosuoritusten ohessa. Koulutukseen osallistuminen edellyttää kuitenkin hyvät kirjansitojan perustiedot ja -taidot, jotka arvioidaan koulutukseen haettaessa.

Koulutus alkaa vain jos hyväksyttyjä opiskelijoita on vähintään 8.

KOULUTUSPAIKKA:
Sastamala, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

HINTA:
Omaehtoisena 800 euroa. Maksu suoritetaan kahdessa erässä. Pelkkään tutkintotilaisuuteen osallistuminen maksaa 1 800 euroa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään! Ohjelmassa ilmoitetun lisäksi lähi, etä- ja verkko-opiskelua HOPS:n mukaan (esim. ATK-ajokortti). Materiaaleista koituu lisäkuluja.

» Lataa tästä esite (pdf -tiedosto)

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi