Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

ICT-asentaja

Hae koulutukseen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa, osoitteessa opintopolku.fi.

Muina aikoina suoraan oppilaitokseen.

Paikkakunta:
Mänttä

Oppilaitos:
Mäntän seudun koulutuskeskus

Ajankohta:
-

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto

ICT-asentaja

ICT-asentaja huoltaa ja ylläpitää yritysten atk-järjestelmiä. Hän tuntee erilaiset verkot ja atk-järjestelmät sekä hallitsee niiden asentamisen ja ohjelmoinnin. Ammatissa tarvitaan asiakaspalvelutaitoja, johdonmukaista ajattelua, hyvää keskittymiskykyä, tarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta. Nopeasti kehittyvä atk-tekniikka edellyttää uusien asioiden oppimista ja seuraamista.

ICT-asentajia työskentelee elektroniikkateollisuudessa, tietoverkostoja ylläpitävissä yhtiöissä sekä ICT-alan tuotteita ja palveluita tarjoavissa yrityksissä.

Tutkinnon perusteet

Pääsyvaatimukset

Peruskoulu tai ylioppilastutkinto

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatilliset perustutkinnot antavat jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Lisäksi voi kouluttautua suorittamalla ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan. Kustannuksia muodostuu oppikirjoista, muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä työvaatteista ja jalkineista. Opiskeltavasta tutkinnosta riippuen kustannukset vaihtelevat paljon.

Lisätiedot

Koulutusta järjestää:

Mäntän seudun koulutuskeskus, Mänttä

Koulutus alkaa joka kolmas vuosi: 2017, 2020 jne.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi