Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Johtamiskoulutusta Tampereella Yritysjohtamisen ja johtamisen erikoisammattitutkinto (haku 26.11.2019 mennessä)

Hae koulutukseen

Kysy lisää:
Koulutuspäällikkö Susanna Pirttinen,
044 5604 518,
susanna.pirttinen(at)sasky.fi 

ja tutkinnoista vastaava: 
Asiakkuuspäällikkö Marko Lukkari
050 570 4250
marko.lukkari(at)rastor.fi

Hae koulutukseen

Paikkakunta:
Tampere

Oppilaitos:
Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto

Ajankohta:
-

Koulutuksen tavoitteena on antaa jo kokemusta omaaville, johtaja- tai päällikköasemassa oleville henkilöille valmiuksia kasvaa tehtävässään ja johtaa organisaatiotaan myös muutostilanteissa. Strateginen osaaminen, henkilöstöjohtaminen, talouden tunnusluvut ja kannattavuus ovat tässä koulutuksessa keskiössä.

Yritysjohtamisen ja johtamisen erikoisammattitutkintoon johtava koulutus kirkastaa ymmärrystä erinomaisen johtamistyön tunnusmerkeistä, toimivan palveluprosessin tuottamisen kriittisistä menestystekijöistä ja muutostilanteiden johtamisesta. 

Tutkinto koostuu pakollisesta osasta sekä kahdesta valinnaisesta osasta, yhteensä 180 osp. Tutkinnot toteutetaan yhteistyössä Rastorin kanssa.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS. Siinä määritellään koulutuksen kesto, valittavat tutkinnon osat sekä suunnitelma puuttuvan ammattitaidon hankkimiseksi.

Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen huomioidaan suunnittelussa. 

Tutkintokoulutus toteutetaan yhteistyössä Luotain Consulting Oy:n johtamiskoulutuksen ammattilaisten kanssa. Koulutus koostuu valmennuspäivistä, opiskelusta verkko-oppimisympäristössä sekä omista tavoitteista tutkinnon osittain. 

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettävänä koulutuksena, jota täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella. Oppisopimus perustuu määräaikaiseen, vähintään 25 viikkotuntia sisältävään työsopimukseen ja sen aikana maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Sopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle. Oppisopimuskoulutus on pääosin maksutonta. Työnantajan edellytetään nimeävän opiskelijalle työpaikkaohjaajan ja yrittäjä hankkii itselleen mentorin. 

Tutkinnon perusteissa edellytetty osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän ympäristöissä henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Haku: Tammikuussa 14.1.2020 alkavaan valmennuskokonaisuuteen hakeutuminen 26.11.2019 mennessä.

Katso lisää www.oppisopimus.fi

 

» Lataa tästä esite (pdf -tiedosto)

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi