SASKY Huittisten ja Kokemäen oppilaitos / Huittinen, ruokalista
Ruokalista Huittinen
Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka
Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliot ilmoitetaan ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha
Vko 13 (25 – 28.3.)
MA Jauhelihakastike (L,G,N) Spagetti (L,M)
Soijarouhe-kasviskastike (L,G)
TI Broilerikiusaus (L,G)
Metsäsienikiusaus (L,G)
KE Kolmen kalankeitto (L,G) Hedelmärahka (L,G)
Mustajuurisosekeitto(L,G)
TO Lammas-kanapyörykät (L,M,G) Perunasose (L,G)
Falafelpihvi (L,M,G)
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!
Vko 14 (2 – 5.4.)
TI Kananugetit (L) Lohkoperunat (L,M,G) Currymajoneesi (L,M,G)
Feta-kasvispihvi (VL,G)
KE Sitruunainen kalaleike (L) Perunasose (L,G) Kermaviilikastike (L,G)
Pinaatti-raejuustonappi (L, G)
TO Hernekeitto (L,M,G,N) Pannari (L) Mansikkahillo (L,M,G)
Kasvissosekeitto ( L, G)
PE Jauhelihapihvi (L,M,G,S/N) Keitetyt perunat (L,M,G) Pippurikastike (L,G)
Kasvispihvi (L,M,G)