Siirry sisältöön

SASKY Huittisten ja Kokemäen oppilaitos / Huittinen, ruokalista

Ruokalista Huittinen

Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka

Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliot ilmoitetaan ravitsemispäällikölle.

G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha           

Vko 13 (25 – 28.3.)

MA                    Jauhelihakastike (L,G,N)  Spagetti (L,M)

                                                            Soijarouhe-kasviskastike (L,G)

TI                         Broilerikiusaus (L,G) 

                                                             Metsäsienikiusaus  (L,G)                       

KE                        Kolmen kalankeitto (L,G)          Hedelmärahka (L,G)

                                                              Mustajuurisosekeitto(L,G)

TO                       Lammas-kanapyörykät (L,M,G) Perunasose (L,G)

                                                              Falafelpihvi (L,M,G)    

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

                            

Vko 14 (2 – 5.4.)

TI                         Kananugetit (L) Lohkoperunat (L,M,G) Currymajoneesi (L,M,G)

                                                            Feta-kasvispihvi (VL,G)

KE                        Sitruunainen kalaleike (L) Perunasose (L,G) Kermaviilikastike (L,G)

                                                            Pinaatti-raejuustonappi (L, G)

TO                       Hernekeitto (L,M,G,N)     Pannari (L) Mansikkahillo (L,M,G)

                                                             Kasvissosekeitto ( L, G) 

PE                        Jauhelihapihvi (L,M,G,S/N) Keitetyt perunat (L,M,G) Pippurikastike (L,G)

                                                             Kasvispihvi (L,M,G)