Lähetä sivu sähköpostilla.
Suurenna tekstiäPienennä tekstiä
    • sasky www banneri iso

Osaamista Vammalasta!


Vammalan ammattikoulussa voit opiskella itsellesi ammatin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme monipuoliset koulutusvaihtoehdot niin nuorille kuin aikuisopiskelijoillekin. Meidät tunnetaan erityisesti vahvoista työelämäyhteyksistämme.

Tilaisuus ja mahdollisuus opiskella pyritään löytämään jokaiselle! 

Kysy lisää:

opinto-ohjaaja Tuija Penkkimäki, puh. 0500 739 661 tai tuija.penkkimaki(at)sasky.fi

koulutuspäällikkö Riina Sunila, puh. 0400 845 991 tai riina.sunila(at)sasky.fi

koulutuspäällikkö Miika Kesti, puh. 040 703 9548 tai miika.kesti(at)sasky.fi

 

Perustavoitteenamme on olla laadukas ja työelämän tarpeita vastaava koulutuksen tarjoaja. Ammattiin valmistuneet opiskelijamme ovat sijoittuneet hyvin työelämään. Koulutus antaa myös täydet valmiudet jatkaa opintoja mm. ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa.

Oman henkilökuntamme osaamisen jatkuva kehittäminen takaa sen, että opetus on nykyaikaista ja ammattitaitovaatimusten mukaista. Myös opetustiloja ja -välineitä kehitetään kaiken aikaa opetuksen vaatimuksia vastaaviksi. Tarjoamme opiskelijoille viihtyisän oppimisympäristön ja panostamme opetuksen tukipalveluihin. Vapaa-ajantoiminta asuntoloineen on saanut opiskelijoiltamme kiitosta. Koulumme tarjoaa mahdollisuuksia myös kansainväliseen toimintaan eurooppalaisten yhteistyökoulujen kanssa.

TERVETULOA OSAAVAAN JA OPPIVAAN VAMMALAN AMMATTIKOULUUN! 

Lähetä sivu sähköpostilla.

Lähetetään.

Sivun lähetys onnistui.

Sivun lähettämisessä tuli ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.

Täytä kaikki kentät.