Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUS JA OPPISOPIMUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Aikuiskoulutus ja oppisopimus

Aikuiskoulutus eli AIKO on näkyvä osa Sastamalan koulutuskuntayhtymän toimintaa. Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto kehittää ja toteuttaa ammatillista koulutusta ja siihen liittyviä työnantajapalveluita pääasiassa elinkeino- ja yritystoiminnan tarpeisiin. Toteutamme koulutuksia myös yritysten omissa tiloissa.

Tällä Aikuiskoulutus-sivulla esittelemme monipuolisesti koulutustarjontaamme ja siihen liittyviä rahoitusvaihtoehtoja. Jos haluat tutustua työssäoppimiseen ja työnantajien kanssa toteuttamiimme yhteisprojekteihin tarkemmin, lue lisää Työelämälle-sivulta. Sieltä voit lukea mielenkiintoisia esimerkkejä työnantajien kanssa tekemästämme yhteistyöstä.


AIKO_tytot_15_8_2014_©TS


AIKON KURSSITARJONTA JA KORTTIKOULUTUKSET:

Löydät kurssitarjottimen vasemmasta bannerista tai lue tästä (PDF -tiedostojen lukemiseen tarvitset Adobe Reader -ohjelman (ilmainen), sen voit ladata tästä linkistä.)


OPETUSHALLITUKSEN VIDEO NÄYTTÖTUTKINNOISTA:Aikuisten ammatillisen tutkinnot voit suorittaa näyttötutkintona joustavasti käytännön töissä
vaikka omalla työpaikalla. Näyttötutkinnossa voit saada virallisen todistuksen ammattitaidostasi
jopa ilman koulutusta. Näyttötutkinto on erityisesti aikuisille suunniteltu joustava tutkinnon suorittamistapa.

 

NUORTEN AIKUISTEN OSAAMISOHJELMAN (NAO) ESITTELYVIDEO:


Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi